Aikuisille

Syyskausi alkaa keskiviikkona 29.8.2018. Ryhmään ovat tervetulleita sekä ryhmässä aiemmin harjoitelleet että aivan uudet harrastajat. Mukaan voit liittyä milloin vain.

Liikunta- ja itsepuolustusryhmä kypsempään ikään ehtineille! Ryhmä harjoittelee keskiviikkoaamupäivisin Tapiolassa Tuulimäen väestönsuojassa. Ryhmässä harjoitellaan Taekwon-Don ja itsepuolustuksen alkeita, turvallista kaatumistekniikkaa sekä tehdään lihaskuntoa, tasapainoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota kehittäviä harjoitteita. Ryhmän tavoitteena on ylläpitää liikuntakykyä iän karttuessa ja ehkäistä kaatumisia. Ryhmä sopii kaikentasoisille liikkujille.

”Hauskaa, tehokasta, monipuolista, juuri ikäiselleni keskivertokuntoilijalle sopivaa liikuntaa. Tuntuu että jokainen nurkka kehossani saa treeniä. Kaiken kukkuraksi ohjaaja on huippua, osaava ja kannustava. Kykenee ottamaan ikäryhmämme hyvin huomioon ja jokaisen yksilönä.”
— Anneli 70 v.

Syyskauden (elo-joulukuu) harjoitusmaksu on 90 euroa.

Ryhmässä voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi yhden kerran ennen sitoutumista. Ilmoittaudu kuitenkin ennen kokeilukertaa. Muista ilmoittaa ohjaajalle mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä, jos et jatka ryhmässä kokeilukerran jälkeen.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 10:00-11:00 Tapiolassa Tuulimäen väestönsuojan tatamisalissa. Tuulimäen väestönsuojan osoite on Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo. Ryhmään ilmoittaudutaan seuran myClub-palvelussa.

Ikääntyvien itsepuolustusryhmä keskiviikkoisin klo 10:00–11:00 Ilmoittaudu tästä
”Senioreiden itsepuolustuskurssi innosti heti ensimmäisellä kerralla. Tuli paljon hyödyllistä tietoa, hyviä ja tehokkaita harjoituksia ja kunnon hiet. Opetus oli innostavaa ja kannustavaa. Suosittelen, tulkaa mukaan!”
— Nainen 63 v.

Tunneille kannattaa pukeutua liikunnallisiin vaatteisiin ja ottaa vesipullo mukaan. Harjoittelemme paljain jaloin.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä ohjaajaan:
Veera Häyrynen
info (at) siriustkd . fi
0503442676